-
طرز تهیه کیمچی(کره ای)
چهارشنبه 3 دی 1399 14:28
مواد لازم: کاهو چینی2 عددهویج خلالی شده1 عددپیازچه 5 سانتی خردشده5 عددترب سفید خلالی شده1/2 عددآرد برنج2 قاشق سوپ خوری فلفل تند به مقدار لازم نمک1/2 لیوان فلفل پاپریکا5 قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک یا سس سویا5 قاشق سوپ خوریزنجبیل رنده شده1 قاشق غذا خوریسیر رنده شده10 حبهشکر سفید یا قهوه ای2 قاشق سوپ خوریآب1 لیوانپیاز...
-
فالوده شیرازی ساده و خوشمزه خانگی
شنبه 10 آبان 1399 09:02
مواد لازم مقدار لازم نشاسته 100 گرم آب ولرم 800 میلی لیتر آب 150 میلی لیتر گلاب 2 قاشق غذاخوری شکر 140 گرم طرز تهیه فالوده بدون دستگاه: شربت فالوده : ابتدا شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا برای 5 دقیقه ریز جوش بزند و شربت کمی غلیظ شود. بعد از 5 دقیقه...
-
درست کردن تخمه شربتی
یکشنبه 27 مهر 1399 09:17
طرز تهیه شربت تخمه شربتی تخم شربتی 1 قاشق غذا خوری شکر یا شربت سکنجبین به میزان لازم آبلیمو به میزان لازم دلخواه گلاب در صورت تمایل نحوه درست کردن تخم شربتی ابتدا باید تخم شربتی را داخل یک صافی نرم بریزید و 2 تا 3 بار آن را زیر آب سرد بشویید بعد به اندازه 2 بند انگشت روی آن آب ولرم بریزید و اجازه دهید 2 تا 3 ساعت در...
-
طرز تهیه همبرگر سوخاری لذیذ و خانگی مثل حرفه ای ها!
سهشنبه 8 مهر 1399 09:44
مواد لازم پیاز کوچک : یک عدد نان تست : یک برش شیر : یک قاشق غذاخوری گوشت گوساله چرخ کرده : نیم کیلوگرم تخم مرغ : سه عدد فلفل : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم جعفری خرد شده : دو قاشق غذاخوری روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری آرد : 4 قاشق غذاخوری پودر سوخاری : به میزان لازم پودر نان تست : 150 گرم پودر بادام : 50 گرم جوز...
-
طرز تهیه “شیرینی گردویی” یک شیرینی خشک و خوشمزه
سهشنبه 1 مهر 1399 12:12
مواد لازم شیرینی گردویی زرده تخم مرغ:4 عدد بزرگ شکر :½ پیمانه وانیل :¼ قاشق چایخوری گردو :½ 3 پیمانه خرد شده رنده پوست لیمو:¼ قاشق چایخوری ( پوست 1 لیمو) در شیکفود همراه ما باشید طرز تهیه شیرینی گردویی ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده را در دو ظرف جداگانه بریزید، شکر را به زرده افزوده و با هم زن برقی خوب...
-
اسرار خوشمزه تر کردن قلیه ماهی
دوشنبه 23 تیر 1399 18:38
اسرار خوشمزه تر کردن قلیه ماهی: در خورشت قلیه ماهی باید برشهای ماهی را ضخیم بزنید تا توی قلیه له نشود. بخاطر نمک زیاد تمرهندی ، ابتدا باید قلیه ماهی را بچشید تا غذا شور نشود و بعد اگر نیازی به اضافه کردن نمک بود به آن مقداری نمک اضافه کنید. شنبلیله زیاد باعث تلخ شدن غذا خواهد شد بخاطر همین مقدار استفاده شنبلیله و...
-
“شیرینی دانمارکی” : طرز تهیه شیرینی مجلسی و خوشمزه
دوشنبه 9 تیر 1399 14:08
طرز تهیه شیرینی دانمارکی توی مهمونی ها و مراسمات خیلی شیک شاید زیاد جایی برای شیرینی خشک نباشه ، اما شیرینی دانمارکی فرق داره و بخاطر طعم فوق العاده ش و زیاد خشک نبودنش پای ثابت بسیاری از مهمانی ها و پذیرایی ها می باشد : با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی دانمارکی را در این مطلب از آشپزخانه نمناک برای شما بیان کنیم...
-
روش درست کردن اکبر جوجه بی نظیر و فوق العاده دلچسپ
سهشنبه 27 خرداد 1399 22:01
مواد لازم اکبر جوجه جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه لیموترش :1 کیلوگرم زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری روغن مایع :3 پیمانه نمک و فلفل :به مقدار کافی طرز تهیه اکبر جوجه جوجه مرغ را تمیز کنید و از وسط به دو تکه تقسیم کنید.سپس در مقداری نمک ، فلفل ، زعفران و آبلیمو بخوابانید تا به مدت چند ساعت در این...
-
غذای محلی اردبیل: پیچاق قیمه
شنبه 17 خرداد 1399 22:21
پیچاق قیمه یک خورش محلی ایرانی به شمار میرود که در میان هموطنان اردبیلی معروفیت و طرفداران بسیار دارد. غذای خوشمزهای است که اگر با سلیقه پخته شود، لذت آشپزی و خورندنش را نیز دوچندان میکند. با دستور پخت آن در ادامه آشنا شوید. مواد لازم (برای چهار نفر): گوشت گوسفندی خرد شده: ۳۰۰ گرم پیــاز متوسط: دو عدد پیاز داغ: نصف...
-
آموزش درست کردن “کروسان گردویی” خوشمزه و دلچسپ
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399 22:38
مواد لازم برای کروسان گردویی 230 گرم کره 1/2 پیمانه شکر قهوه ای 230 گرم پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری شکر 2 پیمانه آرد 1 عدد بزرگ تخم مرغ 1 پیمانه گردو 1/2 قاشق چای خوری نمک طرز تهیه کروسان گردویی کره و پنیر خامه ای را از قبل از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شوند. کاسه مناسبی بردارید و شکر، نمک،...
-
کیک شکلاتی تابه ای
پنجشنبه 25 اردیبهشت 1399 12:36
مواد لازم: 3عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان شیر روغن نصف لیوان بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر 1 بسته وانیل ترک 5 گرمی (1/2قاشق چایخوری) 2 لیوان آرد 2 و نیم قاشق غذاخوری خوری پودر کاکائو گاناژ: خامه 100 میلی لیتر(نصف پاکت خامه صبحانه) شکلات تلخ طرز تهیه : در ابتدا، تخم مرغ و پودرشکررا باهمزن میزنیم تاکرمرنگ بشه ووانیل...
-
آش ترخینه کرمانشاهی
سهشنبه 26 فروردین 1399 11:43
مواد لازم برای آش ترخینه کرمانشاهی : مرغ :200 گرم ترخینه خشک کرمانشاهی :400 گرم لپه :یک لیوان پیازخلالی شده :یک عدد متوسط سیب زمینی :یک عدد متوسط رنده شده هویچ :دو عدد متوسط رنده شده گوجه فرنگی : 5-6 عدد نمک ، فلفل ، زردچوبه:به مقدار لازم سبزی آش :نیم کیلو طرز تهیه آش ترخینه کرمانشاهی : ابتدا لپه را از 2 تا 3 ساعت قبل...
-
طرز تهیه “سبزی پلو با ماهی” شب عید
شنبه 3 اسفند 1398 15:20
مواد لازم سبزی پلو با ماهی: برنج:1کیلو سبزی پلو:1/5 کیلو ماهی سفید:2کیلو کره یا روغن مایع:200 گرم نمک ، فلفل ،آبلیمو:به میزان لازم زعفران حل شده:2 قاشق غذا خوری طرزتهیه سبزی پلو: ابتدا برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک به مدت 3 تا 4 ساعت خیس دهید،بعد برنج را در آب جوش نیم پز کنید و بعد آبکش کنید. ماهی را هم پاک کنید...
-
نان صبحانه
سهشنبه 29 بهمن 1398 17:59
موادلازم : آرد نان فانتزی :330گرم شیر گرم:185گرم تخم مرغ با چنگال زده شده:20گرم شکر:20گرم پودر مالت:3گرم نمک:3گرم کره نرم شده :30گرم خمیرمایه خشک فوری:3گرم مواد لازم برای تهیه پیش خمیر آرد نان:10گرم آب :50گرم 1_موادپیش خمیر شامل 10گرم آرد و50گرم آب را کاملا باهم مخلوط میکنیم. 2_بعدظرف را روی حرارت متوسط گاز قرار داده...
-
طرز تهیه اکبر جوجه + انواع خورشت قیمه
دوشنبه 21 بهمن 1398 12:50
طرز تهیه اکبر جوجه : اکبر جوجه، نام یک رستوران زنجیرهای و نیز لقب علیاکبر کلبادی نژاد بنیانگذار این رستورانها و ابداعکننده این غذاست. این نام اکنون به صورت نام یک غذای مازندرانی درآمده است اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و...
-
طرز تهیه “کوکو سیب زمینی” سریع و ساده
شنبه 28 دی 1398 10:12
مواد لازم کوکو سیب زمینی سیب زمینی:یک کیلو تخم مرغ : 4 تا 5 عدد پکینگ پودر یا جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری سرخالی نمک و فلفل : به مقدار کافی طرز تهیه کامل کوکو سیب زمینی همچنین بخوانید :طرز تهیه کوکو سبزی طرز تهیه کوکوی سیب زمینی سیب زمینی را می پزیم و پوست می کنیم و از رنده یا ماشین رد می کنیم، بعد تخم مرغ ها را در...
-
هر پیتزایی ایتالیایی نیست! تفاوتهای پیتزا آمریکایی و ایتالیایی
یکشنبه 15 دی 1398 16:58
«پیتزای ضخیم دوست دارید یا نازک؟»؛ اگر یک پیتزاخور حرفهای باشید حتما بارها این سوال را شنیدهاید. آنهایی که پیتزای امریکایی و ضخیم دوست دارند و دسته دومی که انتخابشان همیشه پیتزای ایتالیایی و نازک است؛ اما این دو پیتزا به جز ضخامتشان چه تفاوتهایی باهم دارند؟ اگر جزو آن دستهای هستید که حتی عکس پیتزا دهانتان را آب...
-
طرز تهیه خورش گل کلم
پنجشنبه 21 آذر 1398 15:07
خورش گل کلم یکی از خورش های خوشمزه و پر خواص ایرانی است که دستور بسیار ساده ای دارد، گوشت مرغ، گل کلم و لپه از مواد اصلی این غذای خوشمزه و مقوی هستند. مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم: سینه مرغ: 400 گرم گل کلم: یک عدد (کوچک) لپه: یک و نیم پیمانه گوجهفرنگی: دو عدد رب گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری پیاز: دو عدد روغن: به...