برای تهیه همبرگر سوخاری ابتدا پیاز را به همراه مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود سپس یک برش نان تست را درون مقداری شیر خرد نمایید و گوشت چرخ کرده را به همراه نان تست و پیاز تفت دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه همبرگر سوخاری یک عدد تخم مرغ و جعفری و فلفل و نمک را با یکدیگر ترکیب نمایید و دو عدد تخم مرغ باقی مانده را با یک قاشق غذاخوری آب و مقداری روغن زیتون مخلوط کنید و هم بزنید.
مخلوط گوشتی را به شکل همبرگر درآورید سپس آن را به ترتیب درون آرد و مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطانید و برای هر یک از همبرگرها این کار را دو بار انجام دهید سپس همبرگرها را فشار دهید تا به صورت کامل منسجم شوند و همبرگرها را درون سینی بچینید و آن ها را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده همبرگرها را به همراه مقداری روغن درون تابه سرخ نمایید و در ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید.
در این بخش از آشپزی مجله آرگا با دستور پخت همبرگر سوخاری لذیذ آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این نوع همبرگر نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.
منبع : cookway20blog