بهترین مزه ها

غذاهای خوشمزه ایرانی

بهترین مزه ها

غذاهای خوشمزه ایرانی

طرز تهیه “شیرینی گردویی” یک شیرینی خشک و خوشمزه

 مواد لازم شیرینی گردویی

  • زرده تخم مرغ:4 عدد بزرگ
  • شکر :½ پیمانه 
  • وانیل :¼ قاشق چایخوری 
  • گردو :½ 3 پیمانه خرد شده
  • رنده پوست لیمو:¼ قاشق چایخوری ( پوست 1 لیمو) 
  • در شیکفود همراه ما باشید

 شیرنی پفکی شیرینی گردویی

شیرینی گردویی

    طرز تهیه شیرینی گردویی


ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده را در دو ظرف جداگانه بریزید، شکر را به زرده افزوده و با هم زن برقی خوب بزنید تا سفید و کشدار شود.

درادامه گردو، رنده پوست لیمو و وانیل را افزوده و مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. فر را با دمای 160 درجه روشن کرده و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب نمایید.

با یک قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله داخل سینی بریزید، سینی را برای 10 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها پخته و برشته شوند.


نکات تکمیلی در مورد شیرینی گردویی

شیرینی گردویی جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شیرینی گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد