بهترین مزه ها

غذاهای خوشمزه ایرانی

بهترین مزه ها

غذاهای خوشمزه ایرانی

درست کردن تخمه شربتی

طرز تهیه شربت تخمه شربتی
 تخم شربتی     1 قاشق غذا خوری
شکر یا شربت سکنجبین   به میزان لازم
آبلیمو  به میزان لازم دلخواه
گلاب در صورت تمایل


  
نحوه درست کردن تخم شربتی
ابتدا باید تخم شربتی را داخل یک صافی نرم بریزید و 2 تا 3 بار آن را زیر آب سرد بشویید بعد به اندازه 2 بند انگشت روی آن آب ولرم بریزید و اجازه دهید 2 تا 3 ساعت در دمای اتاق بماند تا باز شود. بعد آن را با شکر ، آبلیمو و گلاب و 4 لیوان آب خوب مخلوط کنید و برای مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده و طعم دار شود.

منبع : نمناک
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد