خورش گل کلم یکی از خورش های خوشمزه و پر خواص ایرانی است که دستور بسیار ساده ای دارد، گوشت مرغ، گل کلم و لپه از مواد اصلی این غذای خوشمزه و مقوی هستند.
مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم:
- سینه مرغ: 400 گرم
- گل کلم: یک عدد (کوچک)
- لپه: یک و نیم پیمانه
- گوجهفرنگی: دو عدد
- رب گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری
- پیاز: دو عدد
- روغن: به مقدار لازم
- زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
- آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
ادامه مطلب ...