اسرار خوشمزه تر کردن قلیه ماهی:
در خورشت قلیه ماهی باید برشهای ماهی را ضخیم بزنید تا توی قلیه له نشود.
بخاطر نمک زیاد تمرهندی ، ابتدا باید قلیه ماهی را بچشید تا غذا شور نشود و بعد اگر نیازی به اضافه کردن نمک بود به آن مقداری نمک اضافه کنید.
طرز تهیه شیرینی دانمارکی
توی مهمونی ها و مراسمات خیلی شیک شاید زیاد جایی برای شیرینی خشک نباشه ، اما شیرینی دانمارکی فرق داره و بخاطر طعم فوق العاده ش و زیاد خشک نبودنش پای ثابت بسیاری از مهمانی ها و پذیرایی ها می باشد :