- برنج:1کیلو
- سبزی پلو:1/5 کیلو
- ماهی سفید:2کیلو
- کره یا روغن مایع:200 گرم
- نمک ، فلفل ،آبلیمو:به میزان لازم
- زعفران حل شده:2 قاشق غذا خوری
ابتدا برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک به مدت 3 تا 4 ساعت خیس دهید،بعد برنج را در آب جوش نیم پز کنید و بعد آبکش کنید.
ماهی را هم پاک کنید و بشویید . بعد آن را خشک کنید . به ماهی خشک شده مقداری زعفران ، نمک ، فلفل و آب لیمو بزنید و بگذارید تا ماهی دو سه ساعتی در این مواد بماند و مزه دار شود.
سبزی ها را هم پاک کنید و خوب بشویید .بعد از اینکه آب اضافی سبزی ها گرفته شد، آنها را ریز خرد کنید.
ته قابلمه ای که میخواهید برنج را در آن دم کنید ، مقداری روغن بریزید و هر ته دیگی که دوست دارید کف قابلمه بچینید و روی آن چند کفگیر از برنج آبکش شده بریزید و روی برنج یک لایه از سبزی خرد شده بریزید.
دوباره روی سبزیها برنج بکشید و این ترتیب را تا تمام شدن برنج و سبزی ها ادامه دهید.
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بخار آن بالا بیاید. بعد مقداری زعفران روی برنج بریزید و بگذارید تا برنج روی حرارت کم دم بکشد.
ماهی مزه دار شده را هم در فر یا مقداری روغن سرخ کنید و به همراه سبزی پلو در دیس مورد نظر سرو کنید.
حالا که ماهیها سرخ شده و سبزی پلو هم آماده شده، وقت آن است که غذا را سرو کنید. بهتر است یک دیس بزرگ و زیبا انتخاب کرده و سبزی پلو را داخل آن بکشید و چند قاشق از پلو را با زعفران دمکرده مخلوط کنید و روی پلو بریزید. ماهیهای سرخشده را نیز روی برنج و یا کنار برنج قرار دهید و غذا را با برشهای لیمو ترش و چند برگ جعفری تزیین کنید.