موادلازم :
آرد نان فانتزی :330گرم
شیر گرم:185گرم
تخم مرغ با چنگال زده شده:20گرم
شکر:20گرم
پودر مالت:3گرم
نمک:3گرم
کره نرم شده :30گرم
خمیرمایه خشک فوری:3گرم
مواد لازم برای تهیه پیش خمیر
آرد نان:10گرم
آب :50گرم
1_موادپیش خمیر شامل 10گرم آرد و50گرم آب را کاملا باهم مخلوط میکنیم.
2_بعدظرف را روی حرارت متوسط گاز قرار داده مرتب هم می زنیم تا حالت فرنی یا پودینگ به خود بگیرد.
3_ظرف را در دمای محیط میگذاریم تا سرد شود.
4_خمیرمایه وشیرگرم(دست نسوزد)رابا هم مخلوط کرده 5دقیقه کنارمیگذاریم تا خمیرمایه فعال شده وکمی پف کند.
5_دریک کاسه آرد، پودرمالت، شکر ونمک را ریخته بعداز مخلوط کردن خمیرمایه وشیر، تخم مرغ وپیش خمیر سردشده را اضافه میکنیم.
6_بعد از کمی ورز دادن باید کره نرم شده در دمای محیط راکم کم به خورد خمیرداده حسابی ورز بدهیم.
7_یک ساعت استراحت اول با روکش درجای گرم
8_خمیررابه سه قسمت تقسیم میکنیم وبعد از چونه گیری مجددا 15دقیقه استراحت دوم میدهیم.
9_قالب لوف یا قالب نان تست را با روغن جداکننده چرب میکنیم
10_هریک از قسمت های خمیر را به صورت بیضی ایستاده باز میکنیم ولبه پایینی ولبه بالایی خمیر را تا خط وسط تا می زنیم. سپس خمیر را روی سطح کار می چرخانیم تابه حالت افقی شودو وردنه میکشیم تا دوباره به حالت بیضی ایستاده شود حالا رول میکنیم ودر قالب میگذاریم(هرسه چونه )
11_45 دقیقه حدودا استراحت سوم دارد تاوقتی که چونه ها پف کردند وبه لبه قالب رسیدند.
دردمای180درجه به مدت نیم ساعت